ECPAT (Support Kim)

Varje dag så blir barn runt om i världen sexuellt utnyttjade av vuxna människor. Ibland även mot betalning. Detta måste stoppas!
Förneka inte faktumet att det håller på i din stad, i ditt land. Det händer överallt, och myndigheterna kan inte stoppa det här på egen hand. De behöver hjälp av privatpersoner världen över som vakar över vad som händer i deras närhet. Både i det riktiga livet och på internet.

Själv är jag medlem i Support Kim och har laddat upp med en sax i pennskrinet i jakt på pedofiler. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

-

Hämtat från SupportKim.com:

"Kim är en påhittad figur skapad av ECPAT Sverige för att representera barnsexturismens brottsoffer. Kim skulle kunna vara en pojke i Sydostasien eller en flicka i Sydamerika. Det viktiga är att Kim finns för att slåss mot barnsexturismen. Och nu vill hon att alla hjälper till! Kim må vara påhittad men problemet är 100% på riktigt. Barn och unga köps och utnyttjas sexuellt varje dag över hela världen.

Vi vet att de allra flesta är emot barnsexturisterna men det behövs mer handling för att verkligen förändra situationen. Syftet med kampanjen är att ge allmänheten möjlighet att visa att de bryr sig om problemet och sätta politisk press på frågor som rör barns rättigheter."




En video som Air France visar på sin långdistansflyg.
Den är inspelad i Latin Amerika, och är mycket bra.


Kommentarer
Postat av: Mamsan

Bra skrivet om ett viktigt ämne.

2009-11-25 @ 13:39:38
URL: http://zorinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0