Vitamin Well - Världens underbaraste dryck!

Vitamin Wells produkter är icke kolsyrade drycker med tillskott av
vitaminer och mineraler som ingår i kroppens naturliga ämnesomsättning. Dryckerna innehåller också ört- och fruktextrakt som har dokumenterat positiva hälsoeffekter. Dryckerna är sötade med en mindre mängd fruktsocker. De har lägre sockerhalt än mjölk och mindre än hälften av sockerinnehållet i en läsk. Äter du en varierad kost med frukt och grönsaker kan du dricka dem för den goda smakens skull.


Dryckerna är framtagna med utgångspunkt från väl etablerad kunskap i samarbete med Stefan Arver, docent och överläkare. Dryckerna tillverkas och tappas i Sverige.


Vitamin Well Defence innehåller vitamin C och E samt zink som bidrar till immunsystemets funktion. Vitamin Well Care innehåller bland annat biotin som är bra för hud, naglar och hår. Vitamin Well Everyday är vår bredaste produkt som vi har tagit fram för att du ska få i dig en stor del av det rekommenderade dagsbehovet av många vitaminer och mineraler. Vitamin Well Focus är en dryck som genom sitt innehåll av koffein och L-theanin ger dig lite extra skärpa samtidigt som du behåller lugnet. Vitamin Well Reload hjälper dig att hitta ny kraft efter en lång dag på jobbet, hårt pass på gymmet eller genom en lång mörk vinter tack vare D-vitamin, magnesium, zink, vitamin C och E.


Då alla dryckerna är nyttiga alldeles oavsett ditt särskilda behov, kan du
alltså välja om det är funktion eller smak som är viktigast för just dig. 

Källa: http://www.vitaminwell.se/



Defence och Reload är mina favoriter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0